• New Page4

I naturen

Åland är som gjort för att upptäckas på cykel eller till fots. Här finns många fina cykelrutter och vandringsleder för den som vill ta sig en längre tur, men det är lika härligt att bara ge sig ut på upptäcktsfärd någon timme eller två. Andra perspektiv kan du få från hästryggen eller på ett par långfärdsskridskor. Kontakta oss för mer information.

Vildmarksstigen

Upplev den speciella miljön och atmosfären på vår udde i din egen takt. Stigen är markerad och tar dig på en spektakulär rundtur i Ålands natur. Väljer du att gå hela får du en promenad på 4 kilometer. Räkna med att det tar ca 40 minuter om du håller ett ganska raskt tempo. Stigen är på sina ställen ganska krävande, men du kan välja att vika av halvvägs och få en lättare tur.

Cykel

Upptäck Åland från cykelsadeln. Med skärgårdsfärjorna kan du ta dig långt ut i skärgården men också nå bedövande vackra lövängar och skogar. Boka gärna i förväg. 

Vi samarbetar med RONO cykeluthyrning.
Offereras enligt förfrågan.

Stavgång

Med stavar i händerna blir promenaden plötsligt nyttig träning. Hjärtat och kroppen får ett skönt, men aldrig utmattande, motionspass. För lån av stavar, kontakta receptionen eller personalen i hamnen.
Lån av stavar är kostnadsfritt.

Yoga på klipporna

Samla kraft och koncentration med ett yogapass på klipporna. En utbildad instruktör leder er genom övningar som passar både nybörjare och vältränade atleter. Bör förbokas. 

 Pris 1 timme från 300 ?/klass.