• Nuovo Pagina5

Sport & tävling

Golf

Upptäck Åland med en golfklubba i handen. Här finns två golfklubbar och inte mindre än tre långhålsbanor av olika karaktär. För mera information besök Ålands golfklubbs hemsida, genom att klicka här.

Uppdrag HavsVidden

Uppdrag Havsvidden är en aktivitet som har både kluriga och fysiska utmaningar. Minsta antalet deltagare är 10 och det passar de flesta sorters grupper.

Gruppen skall på tid genomföra och svara på frågor, man hinner inte alla punkter så gruppen måste enas om vilka aktiviteter de skall genomföra för att få så många poäng som möjligt. Samarbete och planering är viktigt då vissa moment i tävlingen kräver flera deltagare. Klädsel skall vara bekväm/sportig och gympaskor och vi rekommenderar att deltagare tar med badkläder så de kan bada efter utförd aktivitet. Uppdrag Havsvidden tar ca 1 timme och huvuddelen av aktiviteten genomförs utomhus.

Pris 25?/person inkl en dryck efter utförd tävling

Femkamp

Öka samhörigheten och få nya gemensamma upplevelser med roliga och fysiska samarbetsövningar. Havsviddens femkamp-tävling passar perfekt för företag och är ett bra redskap för teambuilding. Tävlingen sker utomhus, så den lämpar sig även bra som en aktivitet i samband med en konferens. En paus från arbetet inomhus tillsammans med en chans att få röra på sig och samarbeta på ett nytt sätt ger konferensdeltagarna ny energi för sittande arbete. Minst antal deltagare är 12 personer.

Pris från 40?/person.
Offereras enligt förfrågan. Vänligen förboka.