• ny side 7

Konferenspaket

Skräddarsytt eller färdig paketerat. Vi står redo att utforma er konferens precis som ni vill ha den efter ert egna koncept och syfte. Vill ni istället få ett färdigt förslag har vi satt samman konferenspaket som vi vet passar många grupper. Här kommer ett exempel på hur er konferens skulle kunna se ut:

Dörr-till-dörr

Kom igång med arbetet direkt! Vi hämtar er på jobbet och ni reser sedan bekvämt med Williams Buss och Eckerö Linjen eller med Viking Line Buss och Viking Line till HavsVidden på Ålands norra udde. Vi tar er hem lika bekvämt och lämnar er där vi startade ? på arbetsplatsen. Vi har paket för en eller två nätter. Vi erbjuder boende i våra fina Klipphus med fantastisk havsutsikt eller det lite billigare alternativet i våra standard hotellrum utan havsutsikt.


Enkelt och prisvärt

Enklare kan det inte bli. I vår Dörr-till-dörr-konferens ingår allt som behövs för ett effektivt arbete.

På morgonen blir ni hämtade med buss på arbetsplatsen. Väl ombord på båten serveras brunch och ni har självklart även möjlighet att fynda i taxfree-butiken. Framme på HavsVidden väntar ett förberett konferensrum och eftermiddagskaffe med kakbuffé. Vårt trevliga badhus är öppet  mellan kl 9-21. Värm upp dig i bastun och ta ett dopp i poolen eller havet utanför. Annars kan du koppla av i vårt uppvärmda bubbelbad utomhus. På kvällen intas en trerätters middag.

Efter frukosten dag 2 står konferenslokalen redo för dagens arbete. Förmiddagsfika serveras när det är lämpligt med en paus och därefter har ni möjlighet att arbeta fram till lunch. När ni ätit tar Williams Buss eller Viking Line Buss er hemåt igen. Vid dagens slut är ni tillbaka på hemmaplan.

Följande ingår:

Bussresa t/r arbetsplatsen i Mälardalen (max 15 mil till Grisslehamn/Kapellskär)
Båtresa t/r med Eckerö Linjen eller Viking Line
Brunch på båten
Logi del i standard rum utan havsutsikt
Eftermiddagskaffe med kakbuffé
Entré till badhuset
Trerätters middag exkl. dryck
Frukostbuffé
Konferenslokal med utrustning
Lunch

Resplan

 Dag 1

  • Williams Buss/Viking Line Buss hämtar på arbetsplatsen
  • 10.00 Avresa Grisslehamn/Kapellskär
  • 14.00 Ankomst till Havsvidden
  • Eftermiddagskaffe, konferens eller aktiviteter
  • Middag

Dag 2

  • Frukost
  • Möjlighet till konferens eller aktiviteter
  • 12.00 Avresa Havsvidden
  • 13.30 Avresa med Eckerö Linjen/Viking Line
  • Tillbaka på arbetsplatsen samma eftermiddag/kväll.

Komplettera gärna med ytterligare en konferensdag inkl. övernattning, måltider, lokal och utrustning.

Teknisk arrangör: Eckerö Linjen/Viking Line

Detta erbjudande är ett samarbete med Eckerö Linjen och Williamsbuss eller Viking Line Buss och Viking Line. För mer information, priser för andra storlekar på grupper samt bokning; kontakta HavsVidden på tel +358 18 49 408, bokningen@havsvidden.com