Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Gäller fr.o.m. 2, 2015

Dessa sekretessregler gäller havsvidden-geta-fi.book.direct som ägs och drivs av HavsVidden Resort. Dessa sekretessregler beskriver hur vi samlar in och använder den personliga information som du anger på vår webbplats: HavsVidden Resort. De beskriver också de val du har avseende vår hantering av din personliga information samt hur du kan tillgå och uppdatera denna information. Vi kan komma att ändra sekretessreglerna från tid till annan, så besök denna sida regelbundet för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

Den typ av personlig information vi samlar in.

Den typ av personlig information vi samlar in omfattar:

  • Ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt telefonnummer och din hemadress;
  • Kreditkortsuppgifter (korttyp, kreditkortsnummer, namn på kortet, utgångsdatum och säkerhetskod);
  • Information om gästens vistelse, såsom ankomst- och avresedatum, särskilda önskemål, observationer av preferenser (t.ex. preferenser för rum, faciliteter eller andra tjänster);
  • Information du tillhandahåller avseende dina marknadsföringspreferenser eller vid deltagande i undersökningar, tävlingar eller reklamerbjudanden;

När du besöker vår webbplats, även om du inte bokar, kan det hända att vi samlar in viss information, såsom din IP-adress, vilken webbläsare du använder och information om din dators operativsystem, applikationsversioner, språkinställningar och sidor som visats för dig. Om du använder en mobil enhet kan vi även komma att samla in data som identifierar din mobila enhet, enhetens specifika inställningar och särdrag samt uppgifter om latitud/longitud. När du bokar registrerar vårt system på vilket sätt och på vilken webbplats du gjort bokningen. Om denna data kan identifiera dig som en fysisk person anses denna data vara personlig information och dessa sekretessregler är då tillämpningsbara.

Du kan alltid välja vilken personlig information (om någon) som du vill tillhandahålla oss. Om du väljer att inte tillhandahålla viss information kan dock vissa av dina transaktioner med oss påverkas.

Varför samlar vi in, använder och delar din personliga information?

  • Bokningar: Vi använder din personliga information för att slutföra och administrera din onlinebokning, för att skicka dig e-postbekräftelser och e-postmeddelanden före ankomst samt för att tillhandahålla dig med information om området och ditt boende.
  • Kundtjänst: Vi använder din personliga information för att tillhandahålla kundservice.
  • Gästrecensioner: Vi kan komma att använda din kontaktinformation för att via e-post bjuda in dig till att skriva en gästrecension efter din vistelse. Denna kan hjälpa andra resenärer att välja det boende som passar dem bäst.
  • Marknadsföringsaktiviteter: Vi använder även din information för marknadsföringsaktiviteter, i enlighet med gällande lag.
  • Annan form av kommunikation: Det kan förekomma andra tillfällen när vi kontaktar dig via e-post, post, telefon eller SMS, beroende på vilken kontaktinformation du delar med oss. Anledningarna kan vara flera:
    • Vi behöver svara på och hantera ett önskemål från dig.
    • Om du inte slutfört din bokning online kan vi komma att skicka dig ett e-postmeddelande för att påminna dig om att fortsätta med bokningen. Vi tror att denna tjänst är förmånlig för dig eftersom den låter dig fortsätta en bokning utan att behöva söka efter boende igen eller fylla i alla uppgifter från början.
    • När du använder vår tjänst kan vi komma att skicka dig enkäter eller inbjudningar till att recensera din upplevelse på vår webbplats.
  • I enlighet med lagar och regler: Vi kan komma att använda din personliga information för att efterleva lagar och regler.
  • Upptäckt och förebyggelse av bedrägeri: Vi kan komma att använda din personliga information för att upptäcka och förbygga bedrägeri och andra illegala eller oönskade aktiviteter.
  • Förbättring av våra tjänster: Slutligen använder vi din personliga information för analysändamål, för att förbättra våra tjänster, för att förbättra användarupplevelsen och för att förbättra funktionaliteten och kvaliteten av våra resetjänster online.

Hur delar vi din personliga information med tredje part?

Vi kan komma att dela din personliga information med tredje part i enlighet med det nedanstående.

  • Tredje parts serviceleverantörer: Vi kan komma att använda serviceleverantörer för att administrera din personliga information endast å våra vägnar. Denna administration syftar i så fall till att underlätta betalning av bokningar, skicka ut marknadsföringsmaterial eller för analytiska supporttjänster. Dessa leverantörer binds av sekretessavtal och tillåts inte använda dina personliga data för sitt eget syfte eller något annat syfte.
  • Behöriga myndigheter: Vi delar personlig information med polis och andra myndigheter i enlighet med vad som krävs av lag eller är nödvändigt för prevention, upptäckt eller åtal av kriminell verksamhet eller bedrägeri.

Lagring av personuppgifter

Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge vi anser det vara nödvändigt för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig, efterfölja gällande lagar (inklusive lagar gällande lagring av dokument), lösa konflikter med andra parter samt i andra fall då det är nödvändigt för att vi ska kunna utföra vår verksamhet. Alla personuppgifter vi lagrar kommer att omfattas av dessa sekretessregler.

 

Cookies

Vad är en cookie?

Cookies är små datafiler som en webbplats kan placera i din dator eller mobila enhet när du besöker den webbplatsen. De flesta webbplatser använder cookies för att webbplatsen ska fungera bättre.

Hur använder vi cookies?

Vi strävar efter att kunna erbjuda dig en avancerad och användarvänlig webbplats i enlighet med dina behov och önskemål. För att uppnå detta använder vår webbplats följande typer av cookies:

  • Tekniska cookies: Vi använder tekniska cookies för att visa dig vår webbplats. Dessa cookies är absolut nödvändiga för att vår webbplats ska fungera ordentligt.
  • Funktionella cookies: Vi använder funktionella cookies för att komma ihåg dina preferenser och hjälpa dig att använda vår webbplats på ett effektivt sätt.
  • Analytiska cookies: Vi använder dessa cookies för att få insikt i hur du använder webbplatsen, för att få reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar, för att optimera och förbättra vår webbplats samt för att garantera att vi fortsätter vara intressanta och relevanta. De data som samlas in omfattar vilka webbplatser du besökt, vilka hänvisnings-/avslutssidor du kommer in på sidan ifrån/lämnar sidan på, vilken typ av plattform du använder, information om datum och tid och uppgifter såsom antalet gånger någon klickar på en viss sida, data om musrörelser och scrollningsaktivitet samt text som skrivs när du använder webbplatsen. Dessa analytiska cookies kan samla in personlig information.

Hur länge förblir våra cookies aktiva?

De cookies vi använder har varierande livslängd, beroende på vilket syfte cookien används för. Den längsta livslängd vi använder är fem år från ditt senaste besök på vår webbplats. Du kan radera alla cookies från din webbläsare när du vill.

Använder vi cookies från tredje part?

Ja, vi använder tjänster från tredje parts-leverantörer för analytiska ändamål, som till exempel från Booking.com. Dessa analytiska spårningstekniker omfattar: cookies, beacon-teknik, taggar och skript. Booking.com kan också placera ut cookies för sina egna ändamål i enlighet med http://www.booking.com/content/privacy.html. Den data som samlas in används av HavsVidden Resort för marknadsföringsändamål, vård av kundrelationer och business intelligence-system. Dessa teknologier används för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelser på sidan samt för att samla in demografisk information om vår användarbas som en helhet. Vi kan komma att få rapporter baserade på användandet av dessa tekniker av dessa företag på såväl individuell som aggregerad basis. De leverantörer vi använder är förpliktigade att tillämpa ansvarsfulla metoder och tillvägagångssätt för affärs- och datahantering.

Hur ändrar jag mina cookieinställningar?

Med hjälp av inställningarna för din webbläsare, såsom Internet Explorer, Safari, Firefox och Chrome, kan du ange vilka cookies du vill acceptera och vilka du vill neka. Var du hittar dessa inställningar beror på vilken webbläsare du använder. Du kan gå till ”Hjälp”-sektionen för din webbläsare för att hitta de inställningar du behöver.

 

Säkerhet

Vilka säkerhetsåtgärder vidtar vi för att skydda din personliga information?

Vi använder lämpliga affärssystem och tillvägagångssätt för att skydda all personlig information du tillhandahåller oss. Vi använder även säkerhetsprocedurer samt tekniska och fysiska restriktioner för att tillgå och använda den personliga informationen på våra servrar. Endast auktoriserade personer tillåts tillgå personlig information i sitt arbete.

Tillgång till information

Hur kan du kontrollera den personliga information du har tillhandahållit oss?

Du har rätt att se den personliga information som vi sparat om dig. Du kan begära en översikt av din personliga information genom att kontakta oss via e-post info@havsvidden.com. Vänligen skriv ”begäran om personlig information” i e-postmeddelandets ämnesrad.

Du ombeds se till att din personliga information är giltig och uppdaterad. Om den personliga information vi har om dig är felaktig, gammal eller inte längre relevant för de ändamål den samlades in kommer vi uppdatera den eller radera den på din begäran. Vänligen kontakta info@havsvidden.com. Vi kommer svara på din begäran inom 30 dagar. Det är dock möjligt att vi kommer behöva behålla viss information, till exempel för legala eller administrativa syften, såsom för bokföring eller för att upptäcka bedrägligt beteende.

Kontakta oss

HavsVidden Resort kontrollerar administrationen av den personliga information som samlas in från webbplatsen och via cookies. HavsVidden Resort på Havsviddsvägen 90. Om du har några förslag, önskemål eller kommentarer om sekretess, personlig information, cookies eller om hur vi hanterar personlig information, så skicka ett e-postmeddelande till info@havsvidden.com.

Sekretessregler

Träder i kraft: December 2017

Dessa sekretessregler gäller för www.havsvidden.com som ägs och drivs av HavsVidden Resort. Sekretessreglerna beskriver hur vi samlar in och använder de personuppgifter som du anger på vår webbplats: www.havsvidden.com. De beskriver också vilka val du har gällande hur dina personuppgifter används och hur du får tillgång till och kan uppdatera dessa uppgifter. Vi kan komma att ändra dessa sekretessregler då och då så besök den här sidan regelbundet för att hålla koll på uppdateringarna

Vilka slags personuppgifter vi samlar in.

Personuppgifterna som vi samlar in är bland annat:

  • Ditt för- och efternamn, mejladress, telefonnummer och adress.
  • Kortuppgifter (korttyp, kortnummer, namn på kortet, utgångsdatum och säkerhetskod).
  • Information om gästers vistelser, som in- och utcheckningsdatum, särskilda önskemål, iakttagelser om dina preferenser (som rumstyp, faciliteter eller andra tjänster som används).
  • Information som du uppger angående dina preferenser gällande marknadsföring eller om du deltar i enkäter, tävlingar eller erbjudanden.

Även om du i slutänden inte gör någon bokning när du besöker vår webbplats så kan vi samla in viss information som t.ex. din IP-adress, vilken webbläsare du använder samt information om din dators operativsystem, applikationsversion, språkinställningar och vilka sidor du tittat på. Om du använder en mobil enhet kan vi även samla in data som identifierar din mobila enhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper samt information om latitud/longitud. När du gör en bokning registrerar vårt system hur och från vilka webbplatser du har gjort din bokning. Om denna data kan identifiera dig som fysisk person så anses datan vara personliga uppgifter och omfattas då av dessa sekretessregler.

Du kan alltid välja vilka personuppgifter (om några) du vill uppge. Om du väljer att inte uppge viss information så kan detta påverka dina transaktioner med oss.

Varför samlar vi in, använder och delar dina personuppgifter?

  • Bokningar: Vi använder dina personuppgifter för att slutföra och administrera din onlinebokning.
  • Kundtjänst: Vi använder dina personuppgifter för att erbjuda kundtjänst.
  • Gästrecensioner: Vi kan använda dina kontaktuppgifter för att bjuda in dig via mejl till att skriva en gästrecension efter din vistelse. Det här kan hjälpa andra resenärer att välja ett boende som passar dem bäst.
  • Marknadsföringsaktiviteter: Vi använder även din information för marknadsaktiviteter i enlighet med tillämplig lagstiftning.
  • Annan kommunikation: Det kan finnas andra tillfällen när vi kontaktar dig via mejl, post eller sms beroende på vilka kontaktuppgifter du delar med oss. Det kan till exempel innefatta:
    • Att svara på och hantera önskemål som du har gjort.
    • Om du inte har slutfört en bokning online så kan vi mejla en påminnelse till dig om att slutföra din bokning. Vi tror att den här extratjänsten är fördelaktig för dig då du kan fortsätta med bokningen utan att behöva göra en ny sökning eller fylla i dina bokningsuppgifter på nytt.
    • När du använder våra tjänster kan vi komma att skicka en enkät eller bjuda in dig att lämna en recension om din upplevelse av vår webbplats.
  • Juridiska skäl: I vissa fall kan vi behöva använda din information för att hantera och lösa juridiska tvister samt för utredningar och efterlevnad av lagar och regler.
  • Upptäcka och förhindra bedrägeri: Vi kan komma att använda personuppgifter för att upptäcka och förhindra bedrägerier eller andra oönskade aktiviteter.
  • Förbättring av våra tjänster: Slutligen använder vi också dina personuppgifter till analyser för att förbättra våra tjänster och användarvänlighet samt för att förbättra funktionaliteten och kvaliteten av våra online-resetjänster.

När vi använder dina uppgifter på ovanstående vis gör vi så på följande rättsliga grunder:

  • Upprätthållande av ett avtal: Dina uppgifter kan behöva användas för att upprätthålla ett kontrakt som du ingått med oss. Till exempel, när du använder våra tjänster för att genomföra en bokning online använder vi dina uppgifter för att fullgöra vår plikt att slutföra och hantera den bokningen i enlighet med det kontrakt som vi ingått med dig.
  • Legitima intressen: Vi kan komma att använda dina uppgifter för att värna om våra legitima intressen. Till exempel för att kunna erbjuda dig ett optimalt anpassat innehåll på vår webbplats, i våra mejlutskick och nyhetsbrev, för att förbättra och marknadsföra våra produkter, tjänster och innehållet på vår webbplats, samt för administrativa syften, för att motverka bedrägeri och av rättsliga skäl.
  • Samtycke: Med ditt samtycke kan vi använda dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom att kontakta oss på någon av adresserna i slutet av dessa sekretessregler.

Hur delar vi dina personuppgifter med utomstående parter?

  • Booking.com: Vi samarbetar med Booking.com B.V., beläget på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederländerna (www.booking.com) (härefter Booking.com), för att erbjuda dig våra onlinebokningstjänster. Vi står för innehållet på den här webbplatsen och du gör bokningar direkt med oss, men bokningarna kommer att behandlas av Booking.com. Informationen som du anger på den här webbplatsen kommer således också att delas med Booking.com och dess affiliatepartners. Det kan inkludera personuppgifter som ditt namn, dina kontaktuppgifter, dina betalningsuppgifter, namnen på de gäster du reser med och andra preferenser som du specificerat under bokningen. För att läsa mer om Booking.com och dess företagsfamilj kan du besöka sidan Om Booking.com.
    Booking.com kommer att skicka ut ett bekräftelsemejl och ett mejl innan ankomst samt tillhandahålla information om området och boendet. Booking.com kommer dessutom att erbjuda dig internationell kundtjänst dygnet runt på fler än 20 språk från sina lokala kontor. Genom att dela dina uppgifter med personalen på Booking.coms globala kundtjänst kan de hjälpa dig bättre när du behöver det. Booking.com kan komma att använda dina uppgifter för tekniska, analytiska och marknadsföringsmässiga ändamål som beskrivs vidare i Booking.coms sekretessregler. Detta kan omfatta att din information även delas med andra medlemmar av Priceline Group (Agoda.com, Rentalcars.com och Kayak.com) för analys för att tillhandahålla dig med reserelaterade erbjudanden som kan vara av intresse för dig och för att erbjuda anpassad service. Om du har frågor om hur Booking.com använder dina personuppgifter kan du kontakta customer.service@booking.com.
  • BookingSuite: Dina personuppgifter kan komma att delas med BookingSuite B.V., beläget på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederländerna (suite.booking.com) – företaget som driver den här webbplatsen. BookingSuite kommer att dela dina personuppgifter med Booking.com i de syften som beskrivits här ovan.
  • Utomstående tillhandahållare av tjänster: Vi kan komma att använda oss av andra tillhandahållare av tjänster för att bearbeta dina personuppgifter enbart å våra vägnar. Sådan bearbetning genomförs av olika skäl, till exempel för att ordna med betalning för bokningar, utskick av marknadsföringsmaterial eller hjälp med analyser. Dessa utomstående parter är bundna av konfidentialitetsklausuler och är inte tillåtna att använda dina personuppgifter i egna syften eller i något annat syfte.
  • Behöriga myndigheter: Vi tillhandahåller rättsvårdande myndigheter med personuppgifter enbart om vi är juridiskt bundna därtill eller om det är absolut nödvändigt för att förhindra, upptäcka eller utreda kriminella handlingar och bedrägeri.

Lagring av personuppgifter

Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge vi anser det vara nödvändigt för att kunna erbjuda dig tjänster, följa tillämplig lagstiftning (inklusive de gällande lagring av handlingar), lösa tvister med någon part och annat som är nödvändigt för att vi ska kunna utföra vår verksamhet. Alla personuppgifter vi lagrar omfattas av dessa sekretessregler.

Vilka säkerhetsåtgärder vidtas för att skydda dina personuppgifter?

I enlighet med tillämpliga dataskyddslagar vidtar vi vissa åtgärder för att förhindra oauktoriserad tillgång till, och felaktigt användande av, personuppgifter. Vi använder lämpliga affärssystem och åtgärder för att skydda de personuppgifter du lämnar ut till oss. Vi vidtar även säkerhetsåtgärder av teknisk och fysisk natur för att neka tillträde till och användande av de personuppgifter som lagras på våra servrar. Enbart auktoriserad personal har tillgång till personuppgifter i sitt arbete.

Hur kan du kontrollera dina personuppgifter?

Du har alltid rätt att se vilka av dina personuppgifter vi har sparat hos oss. Kontakta oss via nedan angivna mejladress och be att få se dessa uppgifter. Skriv "Request personal information" i mejlets ämnesrad så går det hela lite snabbare.
Du kan också kontakta oss om du tror att de personuppgifter vi har om dig är felaktiga, om du tror att vi inte längre har rätt att använda din personliga information eller om du har några andra frågor om hur dina personuppgifter används eller om dessa sekretessregler. Kontakta oss genom att skicka ett mejl eller brev till oss (kontaktuppgifter finns här nedanför). Vi kommer hantera din förfrågan i enlighet med tillämplig dataskyddslag.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

HavsVidden Resort, Havsviddsvägen 90, 22340 Geta, Finland. Om du har några förslag eller kommentarer gällande dessa sekretessregler så kan du skicka ett mejl till info@havsvidden.com.