Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

8,4 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
8,4
Bekvämlighet
8,3
Boendets läge
9,4
Faciliteter
8,2
Personal
8,4
Prisvärt
7,4
Recensioner
    se
    8,3
    15 november 2017
    Inget att klaga på
    Utsikten
    se
    7,5
    30 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    9,6
    30 oktober 2017
    Avkopplande miljö , mycket nöjd!
    Anton
    se
    9,6
    30 oktober 2017
    Fantastisk miljö, boende och service
    Sängarna var inte dåliga men de kunde ändå varit lite skönare.
    Fantastiskt boende med härlig utsikt, trevlig restaurang, god mat och mycket trevlig personal. Omgivningen är otroligt vacker och perfekt att vandra runt i.
    se
    10
    23 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Kristian
    se
    8,8
    16 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    10
    16 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    7,5
    16 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Fredrica
    se
    7,9
    9 oktober 2017
    Så fin natur och vackert hotell i sin enkelhet. Bra mat på restaurangen men inte mer. Mysigt spa med bubbelpool utomhus mot havet. Sköna sängar i litet alldeles lagom rum med fräsch toalett/dusch.
    se
    10
    9 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Elin
    se
    7,9
    5 oktober 2017
    Härligt läge och utsikt!
    Rummen ganska små för två pers och lokalen för middag/frukost var inte ombonat eller speciellt charmigt. Kändes med som en konferansanläggning och inte så privat och mysigt. Personalen var underbemannad kvällen vi var där så tog 15 min för ett glas vin i baren.
    Läget och spamöjligheterna är superbra!
    se
    10
    26 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    10
    25 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Eva
    se
    8,3
    18 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Thomas
    se
    9,2
    12 september 2017
    Exceptionellt havsnära boende vid Eckerös norra ände
    Restaurangen har höga ambitioner men når inte riktigt ända fram. Frukostpersonal har inte samkörda rutiner. I princip allt vid frukostborden tar slut och påfyllningen hänger inte med
    I princip allt, fantastiskt läge och boende, natur, faciliteter. Mkt trevlig och hjälpsam personal!
    Ingegerd
    se
    8,3
    1 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Jonas
    se
    9,2
    29 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Hans R
    se
    10
    27 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Bodil
    se
    10
    24 augusti 2017
    Vi bytte upp oss till svithus efter en natt och har aldrig bott bättre!
    Marie-Louise
    se
    7,5
    24 augusti 2017
    Intressant upplevelse. Storslagen natur.
    Ventilation.
    Magnifika vyer. God stämning . Härlig frukost
Laddar recensioner