Recensioner

8,4
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
8,4
Bekvämlighet
8,6
Boendets läge
9,5
Faciliteter
8,2
Personal
8,2
Prisvärt
7,5

Recensioner

    Susanne
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    17 september 2018

    Wow vilket klipphus vi hade.

    Hade högre förväntningar på maten, det var ej prisvärd.
    Klipphuset var fantastiskt. Man vill inte lämna altan . Vi kommer åter .
    Robert
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    16 september 2018
    Utmärkt havspolitiken med bastu direkt på stranden. Goda cocktails i baren
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    15 september 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Svante Pettersson
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    10 september 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Ulf
    se

    Recensionsbetyg

    8,3
    10 september 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Bo
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    2 september 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    10
    29 augusti 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Pelle
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    27 augusti 2018

    Det är värt att satsa på ett rum med sjöutsikt (finns ett fåtal).

    Hotellets arkitekt är totalt inkompetent! Trots att möjlighet till sjöutsikt finns till nästan samtliga rum är husen placerade så att utsikten är parkeringen! Det vore enkelt (när man byggde) att vända husen rätt.
    Excellent mat och bra personal som också gjorde det där extra som gör vistelsen minnesvärd.
    Jan
    se

    Recensionsbetyg

    10
    27 augusti 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Johan
    se

    Recensionsbetyg

    10
    24 augusti 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Tore
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    24 augusti 2018

    Ett par dagar i Geta, Norra Åland, är en skön semester, som toppas med boende på Havsvidden

    Badrumsgolvet borde vara lite bättre städat vid ankomst. I övrigt allt ok.
    Resturangens goda mat och den trevlige servitören. Att klättra runt i den orörda klippiga naturen.
    Evelin
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    22 augusti 2018
    Finishen
    Fantastik utsikt o läge , inom - o utomhusbad perfekt!
    Svetlana
    se

    Recensionsbetyg

    6,2
    20 augusti 2018
    Läget
    Läget
    Marika Aspbäck
    fi

    Recensionsbetyg

    8,8
    20 augusti 2018
    Mycket trevligt och gästvänlig personal
    Maria
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    20 augusti 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Fia
    se

    Recensionsbetyg

    4,2
    19 augusti 2018

    Alldeles för dyrt för ett ordinärt boende.

    Dåligt städade rum.
    Peter
    se

    Recensionsbetyg

    8,3
    17 augusti 2018
    Detta var en het sommar och det gick inte att öppna fönstren. AC fanns inte på rummet bara i korridoren. Mycket svårt att sova med andra ord.
    Fint ödsligt läge vid havet där alla hus smälter in bra. Restaurangen var mycket bra liksom frukosten.
    Anna-Lena
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    15 augusti 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    de

    Recensionsbetyg

    9,2
    27 augusti 2018
    at the checkin we didnt get any info, just the keys, so we were a bit confused, because usually you get all the info about the place and so on and you dont have to ask extra. We ended up coming back and asking this and that.
    we picked this location to get married on the cliffs, just a tiny wedding. And the location exceeded our expectations. The villas were gorgeous (each has a sauna). the view was amazing. I would really love to come back one day!!!
    Cristina Youngren
    us

    Recensionsbetyg

    10
    21 augusti 2018
    Tremendously beautiful location. Sauna and whirlpool overlooking the sea were lovely. Very good breakfast, and the dinner was decent too.
Laddar recensioner