Etusivu

Havsvidden resort – kohde, jossa taivas ja meri kohtaavat

Havsvidden hotelli sijaitsee Ahvenanmaan pohjois osassa graniittikallioiden ympäröimänä, meren äärellä ja luonnon läheisyydessä. Havsviddenin ympäristö on aina yhtä vaikuttava riippumatta vuodenajasta: kesällä ihastuttavat aurinko ja lämpö, talvella lumisade ja myrskyt.

Päärakennus sisältää vastaanoton, baarin, ravintolan, odotustilan sekä puitteet konferenssin tai juhlien järjestämiselle. Vieraamme voivat valita hotellihuoneen tai oman talon välillä. Täällä kutsumme niitä kalliohuviloiksi (”klipphus”). Kaikki talot sijoittuvat upeasti kallioilla, omat huikeat näkymät ikkunoista merelle.

Havsviddenillä on oma vierasvenesatama noin 20 veneelle. Kylpylässämme on sauna ja uima-allas. Allas talossamme on myös erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille. Allastalon terassilla allasbaarin lähettyvillä, voitte nauttia hienoista auringonlaskuista kesän aikana. 

 

Aukioloajat:

Elokuu: 23/8 - 26/8 (ei lounas keskiviikkona)

Syyskuu - Joulukuu: Perjantaina & Lauantaina (ei lounas perjantaina)

 

 

 

Pikku - Livsnjutar Paketti

Pikku - Livsnjutar Paketti

Pikku Livsnjutar-pakettiimme sisältyy yhden ruokalajin illallinen ensimmäisenä iltana. Toisena päivänä lounas sisältyy ja on tarjoilla kello 12.30-15.00. Toisen iltana sisältyy myös valmiiksi suunniteltu 3- ruokalajin illallinen jonka taitava keittiötiimimme on loihtinut sesongin raaka-aineista.

  • Aamiainen
  • 3- ruokalajin illallinen
  • Lounas
Harmoni-paketti

Harmoni-paketti

Harmoni-pakettiimme kuuluu iltapäiväkahvi klo 15-17 ja siihen sisältyy täällä herkkulautanen, juustolautanen tai makea herkkulautanen. Illalla nautitte valmiiksi suunniteltu kolmen ruokalajin illallisen, jonka taitava keittiötiimimme on loihtinut sesongin raaka-aineista.

  • Aamiainen
  • Iltapäiväkahvi
  • 3- ruokalajin illallinen
Livsnjutar-paketti

Livsnjutar-paketti

Livsnjutar-pakettiimme sisältyy iltapäiväkahvi viinilasilla klo 15-17 välillä,ja siihen sisältyy täällä herkkulautanen, juustolautanen tai makea herkkulautanen ja lasillisesta viiniä. Valmiiksi suunniteltu kolmen ruokalajin illallinen sisältyy molempina iltoina. Toisena päivänä sisältyy lounas, jonka voitte nauttia klo 12.30-15 välillä ja alkumalja ennen illallista.

  • Aamiainen
  • Iltapäiväkahvi
  • Lounas

Uutiskirje

You are now subscribed